ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ίσως ο πιο συντηρητικός του ζωδιακού. Ώριμος από παιδική ηλικία, συχνά θα κάνει παρέα με μεγαλύτερους. Σαν παιδί είναι αποτραβηγμένο και πρέπει να ενθαρρυνθεί για να γίνει κοινωνικό.

Ο Κίτρινης είναι ο κρύσταλλος που προτείνεται εδώ: βοηθάει τον Αιγόκερω να επιλέγει την χαρά, ενώ παράλληλα αυξάνει τη αυτοπεποίθηση για τους μικρούς (αλλά και τους μεγαλύτερους) Αιγόκερους, που έχουν έντονη τη διάθεση της αυτοκριτικής. Το Επίδοτο είναι ιδιαίτερα βοηθητικό με τη δόνηση της αυτοκριτικής, όσο παράλληλα ανακουφίζει τη θλίψη. Ο Ηλιόλιθος είναι επίσης εξαιρετικός. Ενσταλάζει τη χαρά της ζωής που τόσο έχουν ανάγκη!

Φιλόδοξος στη ζωή και καριερίστας είναι ο Αιγόκερως. Η πειθαρχία και η οργάνωση αποτελούν χαρακτηριστικά του. Είναι πάντα προσεκτικός. Ο ιδανικός CEO… Είναι αξιοθαύμαστος σε ότι αφορά τον τρόπο που προσεγγίζει τις επιδιώξεις του. Στοχεύει ψηλά, ενώ η προσπάθεια και η επιμονή τον χαρακτηρίζουν. Η εμμονή του όμως για τελειότητα, μπορεί να τον φέρει σε απόγνωση και κατάθλιψη. Παράλληλα, το γεγονός ότι μπορεί να δώσει δεύτερη θέση στην προσωπική του ζωή, προσθέτει το στοιχείο της μοναξιάς και τον δυσκολεύει. Ο Αιγόκερως ζευγαρώνει όταν θα βρει τον άνθρωπο που θα κατανοήσει την ανάγκη του καριερίστα μέσα του και θα τον στηρίξει.

Το Μάτι του Τίγρη του δίνει το θάρρος να ξεπεράσει θέματα προσωπικής αξίας και αυτοκριτικής ενώ γειώνει.Η Καρνεόλη διαθέτει μια ζεστή ενέργεια που θεραπεύει την κατάθλιψη.Το Τιρκουάζ είναι βοηθητικό με τη κατάθλιψη , αλλά και με την εξάντληση, που αποτελεί ένα από τα ζητούμενα του Αιγόκερου που ποτέ δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια και την εργασία.

*Αν δεν είστε Κρίος, πατήστε εδώ για το ζώδιο σας:

Κρίος, ΤαύροςΔίδυμος, ΚαρκίνοςΛέων

 ΠαρθένοςΖυγός,

ΣκορπίοςΤοξότηςΥδροχόοςΙχθύς.

…και κάτι ακόμα.

Eπειδή δεν είμαστε μονάχα ο Ήλιος μας, καλό είναι να επιλέγουμε Κρυστάλλους σύμφωνα και με τους υπολοίπους πλανήτες του ζωδιακού μας.

Η Σελήνη αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Ο Ερμής τoν τρόπο που σκεπτόμαστε, μαθαίνουμε και επικοινωνούμε.

Η Αφροδίτη συμβολίζει ότι αγαπάμε, ότι είναι ωραίο (& το χρήμα). 

Ο Άρης τον τρόπο που υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας. Τις μάχες που δίνουμε στη ζωή.

Ο Δίας συμβολίζει τους τομείς που είμαστε ευνοούμενοι, και πληθωρικοί.

Ο Κρόνος μας δείχνει τους περιορισμούς και τις δυσκολίες μας.

Θέλετε να μάθετε σε ποια ζωδιακή περιοχή ανήκουν οι πλανήτες σας για να επιλέξετε τους αντίστοιχους κρυστάλλους? 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ

(Θα χρειαστούμε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία γέννησης).

Similar Posts