Λίγα Λόγια

Mέσα από το site αυτό θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε ένα κατάστημα κρυστάλλων όπως δεν έχει ξαναγίνει…

Αρχικά, θελουμε να σας ενημερώνουμε για την διαδικασία της κρυσταλλοθεραπείας και για τον κάθε κρύσταλλο ξεχωριστά. Οι γνώσεις που μοιραζόμαστε, πηγάζουν από μελέτη και εμπειρία πολλών ετών. Εμπλουτίζοντας τις δικές σας γνώσεις, εμπλουτίζουμε και τον σκοπό μας. Μέσα από αυτή την διαδικασία προέρχεται και ο σχεδιασμός των Crystal Kits που σας προτείνουμε.

Παράλληλα, επειδή η αισθητική και η κομψότητα έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή μας, σχεδιάσαμε για εσάς κοσμήματα από πολύ ιδιαίτερους κρυστάλλους.

Καθότι η διακόσμηση των προσωπικών μας χώρων όλο και περισσότερο περιλαμβάνει κρυστάλλους, εδώ θα βρείτε πανέμορφα κομμάτια που θα εργάζονται για το σπίτι ή και το γραφείο σας. Προσπαθούμε πάντα να προτείνουμε βάσεις, σουβέρ, κεραμικά σκεύη και άλλες αισθητικές και πρακτικές λύσεις, για την τοποθέτηση των κρυστάλλων μας στον χώρο σας.

Τέλος, επειδή οι κρύσταλλοι πρέπει πάνω από όλα να δωρίζονται, έχουμε δώσει έμφαση στο αμπάλαζ. Έτσι, μπορούμε να ντύνουμε τις ιδιαίτερες στιγμές των φίλων μας με κρυσταλλικά δώρα.

*Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε νέα και μοναδικές προσφορές!

Similar Posts