ΛΕΩΝ

Η ζεστασιά που εκπέμπει απο τη καρδιά, έλκει τους ανθρώπους κοντά του… Όσο ανηλεής είναι με του εχθρούς του, τόσο υποστηρικτικός είναι με αυτούς που αγαπά σε σημείο να μην βλέπει τα αρνητικά τους και να εθελοτυφλεί πολλές φορές. Εκφράζει αρχοντιά και θάρρος, ενώ η ζωτικότητα του στην εργασία, στη διασκέδαση και στο παιχνίδι είναι ανεξάντλητη! Γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο Λέοντας κυριολεκτικά λάμπει και η λάμψη αυτή μεταδίδεται στο περιβάλλον του. 

Για να τονωθεί αυτή λάμψη προτείνουμε την Καρνεόλη. Προωθεί την ζωτικότητα, την δημιουργικότητα και ότι ζεστό και θετικό. Την ίδια ποιότητα φέρει και ο Κιτρίνης μαζί με το φως του Ηλίου (κυβερνήτη πλανήτη του Λέοντα). Εδώ πρέπει να σημειώσουμε και τον Ηλιόλιθο που ενσταλάξει τη χαρά της ζωής, καθώς και τη σεξουαλικότητα (για την οποία ο Λέοντας φημίζεται).

Εθισμένος στον θαυμασμό και στους επαίνους από μικρός, δυσκολεύεται να έχει ένα υγιή Εγώ. Η ευαισθησία του στην κριτική είναι τόσο μεγάλη που μπορεί να τον τραυματίσει ανεπανόρθωτα, να του παγώσει τις επιδιώξεις, ακόμα και να τον κάνει τεμπέλη από αντίδραση. Το Επίδοτο χαρίζει αντικειμενική θεώρηση των αδυναμιών και αποτρέπει την αυτοκριτική, βοηθώντας σε αυτές τις περιστάσεις.

Το Μάτι Τίγρη θεραπεύει θέματα που έχουν να κάνουν με την αίσθηση την προσωπικής αξίας, της αυτοκριτικής και της παρεμποδισμένης δημιουργικότητας. Συνδιάζει την ενέργεια της Γης (για γείωση) με αυτή του Ηλίου (πλανήτη κυβερνήτη του Λέοντα). Έτσι, βοηθάει τα αγαπημένα μας Λιοντάρια να παραμείνουν Λιοντάρια και να έχουν πάντα, δύναμη, θάρρος και χαρά!

Ο Λέοντας μπορεί να γίνει εξαιρετικός επιχειρηματίας. Ο Σιδηροπυρίτης που επίσης φέρει αυτή την ποιότητα, μπορεί να τον ενισχύσει εδώ. Η δημιουργικότητα του και η έλξη του για αφθονία τον πριμοδοτούν. Όμως ότι και αν κάνει επιχειρηματικά, τα παιδιά είναι τα πιο σημαντικά δημιουργήματα του και ο ίδιος είναι παρά πολύ περήφανος για αυτά. Το Κιτ Του Γονιού μπορεί να ενισχύσει το έργο του.

*Αν δεν είστε Λέων, πατήστε εδώ για το ζώδιο σας: 

Κριός, ΤαύροςΔίδυμος, Καρκίνος,  Παρθένος,

 ΖυγόςΣκορπίοςΤοξότηςΑιγόκεροςΥδροχόοςΙχθύς.

…και κάτι ακόμα.

Eπειδή δεν είμαστε μονάχα ο Ήλιος μας, καλό είναι να επιλέγουμε Κρυστάλλους σύμφωνα και με τους υπολοίπους πλανήτες του ζωδιακού μας.

Η Σελήνη αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Ο Ερμής τoν τρόπο που σκεπτόμαστε, μαθαίνουμε και επικοινωνούμε.

Η Αφροδίτη συμβολίζει ότι αγαπάμε, ότι είναι ωραίο (& το χρήμα). 

Ο Άρης τον τρόπο που υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας. Τις μάχες που δίνουμε στη ζωή.

Ο Δίας συμβολίζει τους τομείς που είμαστε ευνοούμενοι, και πληθωρικοί.

Ο Κρόνος μας δείχνει τους περιορισμούς και τις δυσκολίες μας.

Θέλετε να μάθετε σε ποια ζωδιακή περιοχή ανήκουν οι πλανήτες σας για να επιλέξετε τους αντίστοιχους κρυστάλλους? 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ

(Θα χρειαστούμε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία γέννησης).

Similar Posts