διδυμοσ

Οι Δίδυμοι είναι ένα υπέροχο ζώδιο γεμάτο ζωντάνια, ενέργεια, όρεξη για κοινωνικότητα και επικοινωνία. Από τη στιγμή που γεννιούνται διαθέτουν μια περιέργεια για τη ζωή που τους γεμίζει όρεξη για εμπειρίες και ενδιαφέροντα. Δυστυχώς όμως συχνά ‘χάνονται’ ανάμεσα στις διάφορες δραστηριότητες (έρωτες κλπ) ή βαριούνται εύκολα και εγκαταλείπουν. 

Ο λίθος Σεπταριαν βοηθάει εκείνους τους Δίδυμους που δεν υλοποιούν τα σχέδια τους. Τους στηρίζει γειώνοντας τις προσπάθειες τους. To Mατι Τίγρη προσφέρει γείωση στα διαφορά project που πραγματεύονται επίσης βοηθώντας στην υλοποίηση.

Η Καρνεόλη φέρει μια γλυκιά γείωση που τους στηρίζει και προσφέρει τη δυνατότητα της διαρκείας σε κάθε τους προσπάθεια. Είναι πολύ βοηθητική για τους Δίδυμους που κινδυνεύουν διαρκώς από την εξάντληση. Προστατεύει τα άκρα (ρευματισμούς αρθρίτιδα κ.α), που αποτελούν το ευαίσθητο σημείο του ζωδίου. Παράλληλα ενισχύει την flirty διαθεση τους και προσφέρει ζωτικότητα.

Ο Κιτρίνης είναι επίσης βοηθητικός σε θέματα κόπωσης. Παράλληλα προάγει τη χαρά και ενισχύει την έλξη μας σε θέματα πλούτου και ευμάρειας (πράγμα χρήσιμο σε κάθε περίπτωση).

*Αν δεν είστε Δίδυμος, πατήστε εδώ για το ζώδιο σας:

Κριός, ΤαύροςΚαρκίνοςΛέωνΠαρθένος

ΖυγόςΣκορπίοςΤοξότηςΑιγόκεροςΥδροχόοςΙχθύς.

…και κάτι ακόμα.

Eπειδή δεν είμαστε μονάχα ο Ήλιος μας, καλό είναι να επιλέγουμε Κρυστάλλους σύμφωνα και με τους υπολοίπους πλανήτες του ζωδιακού μας.

Η Σελήνη αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Ο Ερμής τoν τρόπο που σκεπτόμαστε, μαθαίνουμε και επικοινωνούμε.

Η Αφροδίτη συμβολίζει ότι αγαπάμε, ότι είναι ωραίο (& το χρήμα). 

Ο Άρης τον τρόπο που υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας. Τις μάχες που δίνουμε στη ζωή.

Ο Δίας συμβολίζει τους τομείς που είμαστε ευνοούμενοι, και πληθωρικοί.

Ο Κρόνος μας δείχνει τους περιορισμούς και τις δυσκολίες μας.

Θέλετε να μάθετε σε ποια ζωδιακή περιοχή ανήκουν οι πλανήτες σας για να επιλέξετε τους αντίστοιχους κρυστάλλους? 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ

(Θα χρειαστούμε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία γέννησης).

Similar Posts