ιχθεις

Ο Ιχθύς είναι ο Χαμαιλέων του ζωδιακού. Αποτελεί το δυσκολότερο ζώδιο για να δώσουμε ορισμό, καθότι παίρνει το σχήμα και το χρώμα του κάθε περιβάλλοντός, άλλες φορές χάνοντας την προσωπικότητα του στους άλλους και άλλες ενωμένος με τους άλλους. Αισθάνεται τις χαρές και τις λύπες τους σαν να είναι δικές του και είναι ικανός να αγαπά τους άλλους όπως τον εαυτό του. Βιώνει συμπόνια και αυτό του δίνει διάθεση για αυτοθυσία. 

Έχει την πάστα του καλού ευαίσθητου ανθρώπου.

Πολλές φορές εκδηλώνει τάσεις φυγής και χαώνει, καθότι το συναισθημα του είναι έντονο και δεν το αντέχει. Ο Αχάτης Blue Orca είναι ιδιαιτέρως βοηθητικός καθότι προάγει την σταθερότητα και γειώνει τις τασεις αυτές.

H Ακουαμαρίνα επίσης βοηθάει, καθότι αποτελεί ένα πολύ καλό φίλτρο για τις πληροφορίες που φτάνουν στο μυαλό. Βοηθάει στην αντίληψη και ξεκαθαρίζει τη σύγχυση για τους Ιχθύες που φέρουν την τάση να εξιδανικεύουν ανθρώπους και καταστάσεις. Παράλληλα βοηθάει με τις εναλλαγές της διάθεσης (mood swings). O Φθορίτης Ουράνιο Τόξο θα βοηθήσει με την συγκέντρωση, έτσι ώστε να οργανώνεται και να είναι λογικός.

Για να στηρίζουν τον εαυτό τους σε συγκρούσεις και δυσκολίες οι Ιχθυες, ο Κόκκινος Ιάσπις είναι αρκετά βοηθητικός. Παράλληλα ο Λάπις θα τους βοηθήσει να φέρουν στη ζωή τους Σοφία και Φώτιση έτσι ώστε να εκφράσουν τη δική τους αλήθεια.

Η ανάγκη των Ιχθύων για ηρεμία και πνευματικότητα είναι μεγάλη. Ο Αμέθυστος είναι ο κρύσταλλος που τους εξυπηρετεί εδώ, με το άνοιγμα που προσφέρει στο τσάκρα του 3ου ματιού, αλλά και με την ηρεμία που αποπνέει. 

Λόγο της έμφυτης τους πνευματικότητας, η ανάγκη τους για Τέχνη (αλλά και η εκτίμηση τους για εκείνη) είναι μεγάλη.

*Αν δεν είστε Ιχθείς, πατήστε εδώ για το ζώδιο σας:

 Κριος, ΤαύροςΔίδυμος, ΚαρκίνοςΛέων

ΠαρθένοςΖυγός,

 ΣκορπίοςΤοξότηςΑιγόκεροςΥδροχόοςΙχθύς.

…και κάτι ακόμα.

Eπειδή δεν είμαστε μονάχα ο Ήλιος μας, καλό είναι να επιλέγουμε Κρυστάλλους σύμφωνα και με τους υπολοίπους πλανήτες του ζωδιακού μας.

Η Σελήνη αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Ο Ερμής τoν τρόπο που σκεπτόμαστε, μαθαίνουμε και επικοινωνούμε.

Η Αφροδίτη συμβολίζει ότι αγαπάμε, ότι είναι ωραίο (& το χρήμα). 

Ο Άρης τον τρόπο που υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας. Τις μάχες που δίνουμε στη ζωή.

Ο Δίας συμβολίζει τους τομείς που είμαστε ευνοούμενοι, και πληθωρικοί.

Ο Κρόνος μας δείχνει τους περιορισμούς και τις δυσκολίες μας.

Θέλετε να μάθετε σε ποια ζωδιακή περιοχή ανήκουν οι πλανήτες σας για να επιλέξετε τους αντίστοιχους κρυστάλλους? 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ

(Θα χρειαστούμε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία γέννησης).

Similar Posts