ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευχάριστος, ενθουσιώδης και επικοινωνιακός, συλλέγει γνώσεις και έχει ταλέντο στη φιλοσοφία. Φουριόζος και γκαφατζής (συνήθως λόγο κεκτημένης ταχύτητας),ο Τοξότης είναι ακριβοδίκαιος και πιστεύει στην ισότητα όλων.

Η εσωτερική ηρεμία που προσφέρει το Θιβετιανικό Τιρκουάζ μπορεί να ευεργετήσει τη φούρια του Τοξότη. Παράλληλα ενισχύει την υγεία βοηθώντας την αποφυγή της εξάντλησης, στην οποία οι Τοξότες μπορεί να φτάσουν δίχως να το καταλάβουν! Ο Γκρίζος Αχάτης με ραβδώσεις δημιουργεί συναισθηματική, νοητική και σωματική ισορροπία και μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμος.

Ο Τοξότης δεν έχει φόβο, πράγμα πολύ θετικό από την μία, από την άλλη όμως έτσι εύκολα ρισκάρει και μπαίνει σε περιπέτειες. Ούτε άγχος έχει για το μέλλον. Απολαμβάνει το παρόν και ‘έχει ο Θεός’… Ο Σοδάλιθος, ενθαρρύνει τη λογική σκέψη και την αντικειμενικότητα, άξια ανεκτίμητη για τους αγαπητούς Τοξότες.

Συνήθως στοχεύει δίχως να έχει κάποιον τελικό στόχο. Το ταξίδι τον ενδιαφέρει περισσότερο από τον προορισμό…Πρέπει όμως να μάθει να κρατάει το βέλος του σταθερό και να μην χάνει τα μάτια του από τον στόχο (επειδή π.χ. ένα καινούριο ερέθισμα έτυχε να περάσει από μπροστά του)! Το Επίδοτο διδάσκει πως να βάζουμε ρεαλιστικούς στόχους και είναι πολύ χρήσιμος λίθος για τους Τοξότες που διαθέτουν μια τάση υπερβολής.  Ο Καπνίας Χαλαζίας βοηθάει στην γείωση των στόχων.

Παράλληλα με την στόχευση, ο Τοξότης πρέπει να αναπτύξει συγκέντρωση. Να είναι προσεκτικός στις υποσχέσεις που δίνει γιατί τις δίνει απλόχερα, πολλές φορές δίχως να έχει υπολογίσει αν θα μπορέσει πραγματικά να τις εκπληρώσει.Ο Φθορίτης Ουράνιο Τόξο είναι βοηθητικός στη συγκέντρωση και την καθαρότητα του νου, βοηθάει στην οργάνωση και προωθεί την λογική, πράγμα που μπορεί να ευεργετήσει έναν Τοξότη.

Οι Τοξότες σχετίζονται μέσω της φιλίας (ακόμα και ερωτικά). Στις σχέσεις βαριούνται εύκολα, αλλά για να παραμείνουν πρέπει να υπάρχει το στοιχείο της αλλαγής και της περιπέτειας. Γίνονται ιδιαίτερα αγαπητοί για το χιούμορ και την γενναιοδωρία τους.

*Αν δεν είστε Τοξότης πατήστε εδώ για το ζώδιο σας:

 Κρίος, ΤαύροςΔίδυμος, ΚαρκίνοςΛέων

ΠαρθένοςΖυγόςΣκορπίοςΤοξότηςΑιγόκερος

ΥδροχόοςΙχθύς.

…και κάτι ακόμα.

Eπειδή δεν είμαστε μονάχα ο Ήλιος μας, καλό είναι να επιλέγουμε Κρυστάλλους σύμφωνα και με τους υπολοίπους πλανήτες του ζωδιακού μας.

Η Σελήνη αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Ο Ερμής τoν τρόπο που σκεπτόμαστε, μαθαίνουμε και επικοινωνούμε.

Η Αφροδίτη συμβολίζει ότι αγαπάμε, ότι είναι ωραίο (& το χρήμα). 

Ο Άρης τον τρόπο που υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας. Τις μάχες που δίνουμε στη ζωή.

Ο Δίας συμβολίζει τους τομείς που είμαστε ευνοούμενοι, και πληθωρικοί.

Ο Κρόνος μας δείχνει τους περιορισμούς και τις δυσκολίες μας.

Θέλετε να μάθετε σε ποια ζωδιακή περιοχή ανήκουν οι πλανήτες σας για να επιλέξετε τους αντίστοιχους κρυστάλλους? 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ

(Θα χρειαστούμε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία γέννησης).

Similar Posts