θεραπεία

Πως μπορούν οι κρύσταλλοι να μας θεραπεύσουν?

Η κρυσταλλική ενέργεια θεραπεύει ολιστικά, δηλαδή ενεργεί στο σωματικό, συναισθηματικό και πνευματικό σώμα του ανθρώπου. Αφορά δηλαδή ασθένειες ψυχοσωματικές και σωματικές.

Η πρόθεση μας για μια συγκεκριμένη θεραπεία (π.χ. η ανακούφιση του αρθριτικού πόνου ή η απόκτηση συγκέντρωσης στην ώρα της μελέτης), προγραμματισμένη μέσα στο κρύσταλλο, λειτουργεί σαν μαγνήτης. Ο κρύσταλλος προσελκύει ότι προστάζει το πρόγραμμα και τοποθετημένος σωστά, θεραπεύει.

Ο κάθε κρύσταλλος εκπέμπει μια συνεχείς (λεπτή) ηλεκτρομαγνητική δόνηση. Αυτή είναι που επιβάλει το εκάστοτε ‘πρόγραμμα’ στον άνθρωπο, έτσι ώστε να αλληλοεπιδρά μαζί του πνευματικά και σωματικά.

Τοποθέτηση στο σώμα

Κρυσταλλικές διατάξεις στα Τσάκρας – Κιτ 6 κρυστάλλων

Στις θεραπείες αυτές προϋποτίθεται ένας χαλαζίας με αιχμή στο τσάκρα της κορυφής (στραμμένος προς το σώμα) και ένας κρύσταλλος γείωσης (όπως είναι η τουρμαλίνη, ο οψιδιανός ή ο καπνίας χαλαζίας) ανάμεσα στα πόδια (για να τραβάει). 

Οι 6 κρύσταλλοι των διάφορων προτεινόμενων ‘Kιτ’, τοποθετούνται στα τσακρας της βάσης, στο χάρα, το ηλιακό πλέγμα, το τσάκρα της καρδιάς, το τσάκρα του λαιμού και στο 3ο μάτι. 

Τα Chakras Kits που σχεδιάσαμε για εσας είναι 3:

Για την θεραπεία: Τοποθετούμε έναν χαλαζία με αιχμή στο τσάκρα της κορυφής, στραμμένο προς το σώμα (στρέφουμε την αιχμή του χαλαζία έξω απο το σώμα μόνο όταν καθαρίζουμε) και τον κρύσταλλο γείωσης της επιλογής μας, ανάμεσα στα πόδια. Κατόπιν, τοποθετούμε τους 6 κρυστάλλους (όπως στην καρτέλα). Διατηρούμε ησυχία και ηρεμία, έχοντας εστιάσει τον νου μας στο πρόγραμμα του ‘Κιτ’ (π.χ. Ενεργοποίηση) και αναπνέοντας βαθιά. Στην αρχή μπορεί να νιώσουμε κάποια αίσθηση σαν γαργάλημα στα σημεία που ο κρύσταλλος αλληλεπιδρά πιο έντονα (αλλά μπορεί και όχι). Δεν υπερβαίνουμε το μισάωρο. Εργαζόμαστε με μια διάταξη επαναλαμβανόμενα για να συνδεθούμε αρμονικότερα και να δούμε θεραπευτικά αποτελέσματα.

Πάντα καθαρίζουμε και φορτίζουμε τους κρυστάλλους μας μετά την θεραπεία.

Κιτ 5 Κρυστάλλων

Έχουμε συνδυάσει για εσάς Κρυσταλλικά Κιτ που εστιάζουν σε κάποιο πρόβλημα ή ζητούμενο.

Σκοπός τους είναι να μας συντροφεύουν στην καθημερινότητα ή σε κάποια δραστηριότητα.

To ‘All About Sex Kit’ βοηθάει στην τόνωση της σεξουαλικότητας και αποτελει ιδανικό δώρο για τις φιλενάδες!

Το ‘Κιτ του Μαθητή’ μας βοηθάει να ενισχύσουμε τη μάθηση και αφορά μικρούς και μεγάλους.

Το ‘Κιτ του Γονιού’ είναι ενα φυλακτό/ ενισχυτικό για γονείς καινούριους και παλιούς.

Το ‘Κιτ του καλού Ύπνου’ ενισχύει όλους εμάς που δυσκολευόμαστε εκεί.

Συνολικά έχουμε σχεδιάσει για εσάς 12 πολύ χρήσιμα Κιτ. Ίσως τα ωραιότερα προίοντα αυτού του καταστήματος…

*

*Έχετε κάποια ερώτηση? Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@crystalyogi.gr

Similar Posts