Τοποθέτηση

Κάποιοι κρύσταλλοι μπαίνουν στη τσέπη, κάποιοι άλλοι στο πορτοφόλι. Υπάρχουν κρύσταλλοι εσωτερικού χώρου, για το γραφείο ή και το σπίτι. Κοσμήματα με κρυστάλλους… Κρύσταλλοι για τα φυτά μας, τα ζωάκια μας και φυσικά για το νερό που πίνουμε…

Οι κρύσταλλοι στην καθημερινότητα μας: Εσωτερικοί χώροι

Είναι γεγονός ότι οι κρύσταλλοι ομορφαίνουν όποιον χώρο και αν τούς φιλοξενεί! 

Τα τελευταία χρόνια είναι παρόντες σε πολλά editorial διακόσμησης εσωτερικού χώρου. Αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο δημοφιλής ως δώρα…

Πέρα όμως από την αισθητική, οι κρύσταλλοι έχουν την δυνατότητα να προσδίδουν τις ενέργειες τους στον χώρο μας (ανάλογα με την πρόθεση μας και τον προγραμματισμό τους).

Για παράδειγμα:

-Λειτουργούν ως ενεργειακοί καθαριστές (π.χ. στο γραφείο μας, σε έναν επαγγελματικό χώρο αναμονής, στο σαλόνι ή την κουζίνα του σπιτιού μας).

-Βοηθούν να δημιουργείται μια ήρεμη και αρμονική ατμόσφαιρα (π.χ. σε ένα μωρουδιακό δωμάτιο ή και στο υπνοδωμάτιο σας).

-Τοποθετημένοι στο κομοδίνο μας κάποιοι κρύσταλλοι βοηθούν να δημιουργείται μια ερωτική – αισθησιακή ατμόσφαιρα και κάποιοι άλλοι βοηθούν στον καλό ύπνο και στην προστασία από τους εφιάλτες.

-Στο γραφείο μας και σε αυτά των παιδιών μπορούν να τοποθετηθούν κρύσταλλοι για τον ηλεκτρομαγνητισμό που εκπέμπουν οι υπολογιστές μας. Επίσης μπορούμε να τοποθετήσουμε στα γραφεία μας κρυστάλλους που ενισχύουν τη συγκέντρωση (στην εργασία ή και στο διάβασμα).

Οι κρύσταλλοι στην καθημερινότητα μας: Στην τσάντα, στα ρούχα ή και στο αυτοκίνητο μας

Πολλοί κρατούν κάποιον κρύσταλλο στην τσέπη τους ως ενεργειακό καθαριστή για την διαδρομή τους σε μετρό και λεωφορεία όπου έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο. Κάποιοι φορούν  για φυλακτό (αντί για ματάκι) έναν κρύσταλλο. Η γείωση, η προστασία και η συγκέντρωση είναι ενέργειες που κάποιοι προγραμματίζουν στους κρυστάλλους που κρατούν στο αυτοκίνητο.

Οι κρύσταλλοι στην καθημερινότητα μας: Κοσμήματα.

Ανάλογα με το τσάκρα που έχει ανάγκη ενίσχυσης, φοράμε θεραπευτικούς κρυστάλλους στα αυτιά μας, στον λαιμό, στο στήθος ακόμα και στο χέρι. 

Οι κρύσταλλοι στην καθημερινότητα μας: Στα φυτά μας

Η αλληλεπίδραση φυτών και κρυστάλλων δίνει θεαματικά αποτελέσματα, ιδίως σε φυτά εσωτερικού χώρου που στερούνται τη φυσική τους ατμόσφαιρα, αλλά και σε άρρωστα φυτα του κήπου. 

Οι κρύσταλλοι στην καθημερινότητα μας: Κρυσταλλόνερο

Βυθίζοντας τον κρύσταλλο της επιλογής μας στο νερό που πίνουμε, μπορούμε να ενεργοποιούμε το πρόγραμμα του εμπλουτίζοντας τον οργανισμό μας. Το κρυσταλλόνερο χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα αλλά και στο πότισμα.

*

*Έχετε κάποια ερώτηση? Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@crystalyogi.gr

Similar Posts