παρθενοσ

Οι τελειομανείς του ζωδιακού… Η ακρίβεια και η τάξη και ο προγραμματισμός τους χαρακτηρίζει. Εργάζονται σκληρά και μεθοδικά για την τελειομανία τους και πολλές φορές είναι υπερβολικά αυστηροί με τον εαυτό τους (αλλά και με τους άλλους). 

Η Καρνεόλη προσφέρει ζωτικότητα, θετικότητα και ενέργεια. Χρησιμεύει σε εκείνους που έχουν εξαντλητικά καθημερινά προγράμματα και γλυκαίνει την διάθεση της Παρθένου για αυτοκριτική.

Ο Αμαζονίτης προωθεί μια επικοινωνία βασισμένη στην αγάπη και απαλύνει την διάθεση της Παρθένου για κριτική, η οποία αν και προσφέρεται με καλή πρόθεση συχνά ακούγεται κάπως αλλιώς.

Παράλληλα  οι Παρθένοι είναι και οι πιο ένθερμοι  εθελοντές. Η υπηρεσία και η προσφορά (σε όποια της μορφή) τους χαρακτηρίζει και τους προσφέρει ικανοποίηση. Η σύνδεση τους με το στοιχείο της Γης είναι πολύ ιδιαίτερη. Η φύση και η σύνδεση τους με τα ζώα τους επιτρέπει να βάζουν μια άνω τελεία στην πολυάσχολη ζωή τους, πράγμα που έχουν πολύ ανάγκη.

Ο Δενδριτικός Αχάτης δυναμώνει τη σχέση μας με τη φύση όσο παράλληλα απαλύνει την διάθεση για αυτοκριτική ενισχύοντας την αυτοεκτίμηση και τον αυτοσεβασμό.

*Αν δεν είστε Παρθένος, πατήστε εδώ για το ζώδιο σας:

 Κρίος, ΤαύροςΔίδυμος, ΚαρκίνοςΛέωνΖυγός

ΣκορπίοςΤοξότηςΑιγόκεροςΥδροχόοςΙχθύς.

…και κάτι ακόμα.

Eπειδή δεν είμαστε μονάχα ο Ήλιος μας, καλό είναι να επιλέγουμε Κρυστάλλους σύμφωνα και με τους υπολοίπους πλανήτες του ζωδιακού μας.

Η Σελήνη αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Ο Ερμής τoν τρόπο που σκεπτόμαστε, μαθαίνουμε και επικοινωνούμε.

Η Αφροδίτη συμβολίζει ότι αγαπάμε, ότι είναι ωραίο (& το χρήμα). 

Ο Άρης τον τρόπο που υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας. Τις μάχες που δίνουμε στη ζωή.

Ο Δίας συμβολίζει τους τομείς που είμαστε ευνοούμενοι, και πληθωρικοί.

Ο Κρόνος μας δείχνει τους περιορισμούς και τις δυσκολίες μας.

Θέλετε να μάθετε σε ποια ζωδιακή περιοχή ανήκουν οι πλανήτες σας για να επιλέξετε τους αντίστοιχους κρυστάλλους? 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ

(Θα χρειαστούμε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία γέννησης).

Similar Posts