Κριος

Ο Κριός είναι ο ορισμός της ενέργειας και του ενθουσιασμού. Σαν παιδί είναι φασαριόζικο και έχει ανάγκη τον αθλητισμό για εκτόνωση.

Είναι πραγματικά αξιοθαύμαστος (αεικίνητος). Δρα συνέχεια και είναι ακούραστος στην επιδίωξη της περιπέτειας της ζωής. Για να ενισχύσει τον δυναμισμό που τόσο του ταιριάζει, προτείνουμε το Ηλιοτρόπιο (ή Πέτρα του Αίματος) που παράλληλα ενεργοποιεί τον μεταβολισμό. Αν χρειάζεται να ενισχύσει τη ζωτικότητα του, η Καρνεόλη και η γλυκιά της ενέργεια θα τον στηρίξει.

Ο Κριός είναι άνθρωπος καριέρας και πολλές φορές ακολουθεί το ελεύθερο επάγγελμα.

 Αγαπάει τον ανταγωνισμό και έχει αρχηγικές ικανότητες. Έχει πολλές ιδέες (κίνητρα) και του αρέσει να ξεκινά πράγματα, αλλά συχνά δεν έχει την ικανότητα να αποτελειώσει ότι επιδιώκει λόγο της ανυπομονησίας του (να δει άμεσα το αποτέλεσμα). 

Ο λίθος Σεπταριαν είναι εξαιρετικά βοηθητικός σε όσους έχουν ιδέες αλλά δεν τις βάζουν σε πράξη και προτείνεται σε εκείνους τους Κριούς που τον έχουν ανάγκη. 

Ο Φθορίτης Ουράνιο Τόξο θα βοηθήσει τον Κριό να συγκεντρωθεί στις επιδιώξεις του. Παράλληλα λίθοι αφθονίας όπως ο Κίτρινης και ο Σιδηροπυρίτης θα ενισχύσουν τη βούληση του και τις επιχειρηματικές του δυνατότητες.

Με ενθουσιασμό και αισιοδοξία εκφράζει το Κριάρι τον εαυτό του. Για αυτό και πολλές φορές απογοητεύεται ή θυμώνει. Το Μάτι Τίγρη δίνει δύναμη και θάρρος να ξεπεράσουμε θέματα προσωπικής αξίας & αυτοκριτικής. Παράλληλα γειώνει και αυτό για τον Κριό είναι χρήσιμο.

Το Κριάρι λειτουργεί περισσότερο με τον νου παρά με το συναίσθημα στις σχέσεις. Διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου του με ορμή και ανυπομονησία, μη επιτρέποντας σε μια σχέση να χτιστεί σίγα-σιγά. Ο Αμέθυστος είναι ένα φυσικό ηρεμιστικό. Ρίχνει τους τόνους και αυτό για να σχετιστεί του είναι αναγκαίο. Παράλληλα απαλύνει τους πονοκεφάλους από τους οποίους οι Κριοί έχουν την τάση να υποφέρουν.

Μέσα στη βιασύνη του, το Κριάρι θα κάνει λάθη (από τα οποία συνήθως δεν προλαβαίνει να διδαχτεί). Πρέπει να μάθει να είναι πιο ήρεμο, συγκεντρωμένο και να μην διασκορπίζει την πολύτιμη ενέργεια του δίχως λόγο. Έτσι, θα μπορεί να να ζυγίζει τις καταστάσεις και να φέρει τις επιδιώξεις του πιο εύκολα εις πέρας. Ο Γκρίζος Αχάτης θα τον συνδέσει με την ενέργεια της ηρεμίας και της ισορροπίας.

*Αν δεν είστε Κρίος, πατήστε εδώ για το ζώδιο σας: Ταύρος, Δίδυμος, Καρκίνος, Λέων, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπίος, Τοξότης, Αιγόκερος, Υδροχόος, Ιχθύς.

…και κάτι ακόμα.

Eπειδή δεν είμαστε μονάχα ο Ήλιος μας, καλό είναι να επιλέγουμε Κρυστάλλους σύμφωνα και με τους υπολοίπους πλανήτες του ζωδιακού μας.

Η Σελήνη αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Ο Ερμής τoν τρόπο που σκεπτόμαστε, μαθαίνουμε και επικοινωνούμε.

Η Αφροδίτη συμβολίζει ότι αγαπάμε, ότι είναι ωραίο (& το χρήμα). 

Ο Άρης τον τρόπο που υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας. Τις μάχες που δίνουμε στη ζωή.

Ο Δίας συμβολίζει τους τομείς που είμαστε ευνοούμενοι, και πληθωρικοί.

Ο Κρόνος μας δείχνει τους περιορισμούς και τις δυσκολίες μας.

Θέλετε να μάθετε σε ποια ζωδιακή περιοχή ανήκουν οι πλανήτες σας για να επιλέξετε τους αντίστοιχους κρυστάλλους? 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ

(Θα χρειαστούμε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία γέννησης).

Similar Posts