ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ενστικτώδεις, χαρισματικοί, παθιασμένοι και περήφανοι, οι Σκορπιοί ζουν πιο έντονα από οποιοδήποτε άλλο μέλος του ζωδιακού. Όταν κάνουν σεξ, το ζουν και εκφράζουν τον εαυτό τους μέσα από αυτό. Όντας γνήσια ζώδια του νερού, η ψυχολογία τους εναλλάσσεται ανάμεσα σε ακραία συναισθήματα.Λόγο της συναισθηματικής τους κατάστασης, οι Σκορπιοί νιώθουν ευάλωτοι και για αυτό θέλουν να ελέγχουν. Πρέπει όμως να είναι προσεχτικοί ως σύντροφοι και ως γονείς να μην το παρακάνουν.

Ο Σοδάλιθος βοηθάει να κατανοήσουν και να επικοινωνήσουν σωστά τα συναισθήματα τους. Ξεκάθαρα και από την καρδιά. Για αυτόν τον λόγο είναι και τόσο βοηθητικός για τους Σκορπιούς, που συχνά μπερδεύονται μέσα στην συναισθηματική τους κατάσταση.

Ο Καπνιας Χαλαζίας γειώνει και απελευθερώνει όποια αρνητική ενέργεια. Παράλληλα προάγει την θετική ρεαλιστική σκέψη, πράγμα ανεκτίμητο για τους αιώνια μπερδεμένους Σκορπιούς.

Ο Κίτρινης είναι ένας λίθος που προάγει την αισιοδοξία. Δίνει χαρά, αφθονία, ενέργεια και χαρίζει φως στους Σκορπιούς.

Οι Σκορπιοί δεν αρκούνται με την επιφάνεια. Απαιτούν την αλήθεια και θέλουν να γνωρίζουν τις αιτίες πίσω από τα γεγονότα. (Γίνονται εξαιρετικοί ψυχολόγοι, ντετέκτιβ και ερευνητές.) Ο Οψιδιανός είναι μια πέτρα που μεγενθύνει την αλήθεια, τόσο που δεν κρύβεται. Παράλληλα προστατεύει ενεργειακά και μπλοκάρει τις ψυχικές επιθέσεις. Ιδανική για τους Σκορπιούς.

Η ενέργεια της μετάλλαξης είναι βαθιά ριζωμένη μέσα τους. Καθότι ο μετασχηματισμός είναι κομμάτι της φύσης τους, πιθανόν να τους δείτε ‘να αλλάζουν ζωή’ περισσότερες από μια φορές, αν και οι αλλαγές δεν τους αρέσουν καθόλου!

Ο Μαλαχίτης είναι ένας κρύσταλλος που βοηθάει την μετάλλαξη. Εισχωρεί βαθιά απορροφώντας παλιά συναισθήματα, μπλοκαρίσματα, τραύματα παιδικής ηλικίας και φόβους. Καθαρίζει και αποδεσμεύει από αυτά. Αυτό τον κάνει ιδανικό.

*Αν δεν είστε Σκορπιός, πατήστε εδώ για το ζώδιο σας:

Κρίος ΤαύροςΔίδυμος, ΚαρκίνοςΛέων

ΠαρθένοςΖυγός

ΤοξότηςΑιγόκεροςΥδροχόοςΙχθύς.

…και κάτι ακόμα.

Eπειδή δεν είμαστε μονάχα ο Ήλιος μας, καλό είναι να επιλέγουμε Κρυστάλλους σύμφωνα και με τους υπολοίπους πλανήτες του ζωδιακού μας.

Η Σελήνη αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Ο Ερμής τoν τρόπο που σκεπτόμαστε, μαθαίνουμε και επικοινωνούμε.

Η Αφροδίτη συμβολίζει ότι αγαπάμε, ότι είναι ωραίο (& το χρήμα). 

Ο Άρης τον τρόπο που υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας. Τις μάχες που δίνουμε στη ζωή.

Ο Δίας συμβολίζει τους τομείς που είμαστε ευνοούμενοι, και πληθωρικοί.

Ο Κρόνος μας δείχνει τους περιορισμούς και τις δυσκολίες μας.

Θέλετε να μάθετε σε ποια ζωδιακή περιοχή ανήκουν οι πλανήτες σας για να επιλέξετε τους αντίστοιχους κρυστάλλους? 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ

(Θα χρειαστούμε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία γέννησης).

Similar Posts