ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι το ζώδιο της έντονης βούλησης. Δυνατός, σταθερός, συγκεντρωμένος και γειωμένος στους στόχους του. Έχει ήρεμους ρυθμούς και αγάπη για την πολυτέλεια και την υψηλή αισθητική. Η σκληρή δουλειά δεν τον τρομάζει και η τελειομανία και η κτητικότητα τον χαρακτηρίζουν.

Σαν παιδιά είναι ντροπαλά και σε κάποιες περιπτώσεις αυτό το χαρακτηριστικό δεν αποβάλετε μεγαλώνοντας. Το Μάτι Τίγρη είναι ο σωστός κρύσταλλος για το θάρρος. Βοηθάει επίσης η Καρνεόλη, διότι ενθαρρύνει  τους Ταύρους να ενεργοποιηθούν από τους αργόσυρτους ρυθμούς τους. Ο Κίτρινης επίσης ενθαρρύνει τη βούληση, όταν είμαστε ντροπαλοί.

Ίσως περισσότερο από τα υπόλοιπα σταθερά ζώδια, ο Ταύρος να απεχθάνεται τις αλλαγές της ζωής, που ορισμένες φορές είναι απαραίτητες. Ο Αχάτης των Λουλουδιών είναι ο απόλυτος κρύσταλλος προετοιμασίας για τα νέα ξεκινήματα. Παράλληλα, θεραπεύει κάθε είδους συναισθηματικό τραύμα που μπορεί να τα μπλοκάρει. Πραγματικά πολύ χρήσιμος. Εναλλακτικά, ο Λίθος Σεπταριάν μπορεί να βοηθήσει.

Το ζώδιο του Ταύρου παράλληλα αντιπροσωπεύει το δέσιμο με τη Γή και τα υλικά αποκτήματα. Έχει ανάγκη από την ασφάλεια που προσφέρουν. Ο Δενδριτικός Αχάτης δυναμώνει τη σχέση με τη φύση,  χαρίζει μια αίσθηση ασφάλειας και είναι βάλσαμο για τους Ταύρους. Ο Σιδηροπυρίτης, παράλληλα θεωρείται απαραίτητος, καθότι είναι ο λίθος που έλκει αφθονία και πλούτο.

Η επιμονή του Ταύρου πολλές φορές τον αποσυντονίζει ενεργειακά και τον αποπροσανατολίζει. Η αίσθηση ηρεμίας που αποπνέει η Ακουαμαρίνα αποτρέπει τον Ταύρο από τη διάθεση του να ρίχνει μπουνιά στο μαχαίρι (από το πείσμα του) και να αποσυντονίζεται ενεργειακά. 

Του διδάσκει την αποδοχή, καθησυχάζοντας παράλληλα τους φόβους του. Η Ακουαμαρίνα, επίσης ενισχύει τη φωνή, τον λαιμό και τον θυρεοειδή αδένα που αποτελούν την προβληματική περιοχή για το ζώδιο του Ταύρου.

*Αν δεν είστε , πατήστε εδώ για το ζώδιο σας: 

Κριός,  Δίδυμος, ΚαρκίνοςΛέωνΠαρθένοςΖυγός

ΣκορπίοςΤοξότηςΑιγόκεροςΥδροχόοςΙχθύς.

…και κάτι ακόμα.

Eπειδή δεν είμαστε μονάχα ο Ήλιος μας, καλό είναι να επιλέγουμε Κρυστάλλους σύμφωνα και με τους υπολοίπους πλανήτες του ζωδιακού μας.

Η Σελήνη αντικατοπτρίζει τον συναισθηματικό μας κόσμο.

Ο Ερμής τoν τρόπο που σκεπτόμαστε, μαθαίνουμε και επικοινωνούμε.

Η Αφροδίτη συμβολίζει ότι αγαπάμε, ότι είναι ωραίο (& το χρήμα). 

Ο Άρης τον τρόπο που υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας. Τις μάχες που δίνουμε στη ζωή.

Ο Δίας συμβολίζει τους τομείς που είμαστε ευνοούμενοι, και πληθωρικοί.

Ο Κρόνος μας δείχνει τους περιορισμούς και τις δυσκολίες μας.

Θέλετε να μάθετε σε ποια ζωδιακή περιοχή ανήκουν οι πλανήτες σας για να επιλέξετε τους αντίστοιχους κρυστάλλους? 

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ΕΔΩ

(Θα χρειαστούμε ημερομηνία, ώρα και τοποθεσία γέννησης).

Similar Posts